5519 poze   455245 vizite

Cura cu oua de prepelita

TRATAMENTUL NATURIST CU OUA DE PREPELITA

Prepelita a inceput sa fie domesticita in Coreea, China si Japonia in anii 1300 e.n.. Pentru a-i arata pretuirea , crescatorii japonezi i-au construit colivii din lemn de esenta pretioasa (santal, mahon) incrustate cu aur, argint, fildes si perle. Tot in Japonia, in secolul nostru, a inceput si exploatarea prepelitei pentru oua si carne.
Terapia naturista agreata tot mai mult de medicina si farmacologia moderna recomanda produsele naturale de origine vegetala si animala in scop profilactic, curativ si de conservare.
Ouale de prepelita si-au dovedit actiunea benefica in peste 30 afectiuni ale organismului. Efectele pozitive sunt date de: calitatea superioara a proteinei din ou; lipsa colesterolului (este singurul ou dietetic) ; concentratia foarte mare de vitamine si minerale comparativ cu volumul oului fata de oul de gaina. Fata de oul de gaina , cel de prepelita contine de 6 ori mai multa vitamina B1, de 15 ori mai multa vitamina B2, completate si de alte vitamine cum ar fi: A, D3, E. De asemenea, contine de 5 ori mai mult fier si microelemente ca potasiu, calciu, zinc, sulf. Valoarea nutritiva la 100 g produs este : 678 kj, proteine 11,6%, grasimi 14%, glucide 0,5%, minerale 0,9%.

Efectele benefice ale curei cu oua de prepelita si-au dovedit eficienta in: la copii - stimularea cresterii si imbunatatirea metabolismului (100 buc.) si asupra neurogenezei (formarea neuronilor) in sistemul nervos central (120 buc.); revigorarea starii de sanatate si echilibrarea organismelor in varsta, combaterea proceselor degenerative ale organismului (240 buc.); imbunatatirea coeficientului de inteligenta si a memoriei, protectia celulei nervoase; marirea potentei sexuale (120 buc.); intarirea organismelor slabite prin uzura fizica si suprasolicitare (240 buc.); refacerea energetica a organismului (240 buc.) in perioada pre si post-natala (efectele sunt benefice si asupra fatului), dupa interventii chirurgicale si radioterapii; revenirea spectaculoasa dupa perioade de stres si epuizare (240 buc.); boli de dereglare a metabolismului lipidic: aterioscleroza (240 buc.), obezitate (240 buc.), hipercolesterolemie (240 buc.) ; intensificarea efectelor medicatiei administrate in T.B.C. (240 buc.); terapia bolilor cardiovasculare (scleroza coronariana, imbunatatirea functiilor cordului - 240 buc.); terapia bolilor alergice (astm - 240 buc., urticarie - 120 buc., eczeme, conjunctivita - 120 buc., rinite alergice - 240 buc.); terapia bolilor digestive (ulcer - 240 buc., tulburari digestive - 120 buc., reglarea aciditatii gastrice - 120 buc.);
terapia bolilor hepatice (240 buc.); terapia bolilor renale (240 buc.); terapia bolilor circulatorii (anemie - 240 buc., hipertensiune - 240 buc.); terapia bolilor metabolice (guta - 240 buc., obezitate - 240 buc., diabet - 240 buc.); terapia sistemului nervos (neurastenie - 240 buc., stari nervoase - 240 buc., migrene - 240 buc., nevroze - 240 buc.); efecte miraculoase si in ingrijirea tenului (240 buc.) si a pielii in general ca si a parului (50 buc.). Cura cu oua de prepelita este folosita si ca tratament de combatere in cazul diferitelor afectiuni sau tratamente asociate, nefiind semnalata nici o contraindicatie. Deoarece are efect antialergic (120 - 240 buc. ) favorizeaza tratamentele medicamentoase asupra organismului.
Ouale de prepelita se folosesc in cure de 120-240, oua / perioada. Curele sunt intrerupte de pauze de 21-120 zile si se pot relua de 3 - 4 ori. In paralel se pot folosi si sub forma de alimente gatite. Numarul de oua consumate este in functie de afectiune iar consumul se face conform schitei alaturate. Dozele din acest tabel sunt orientative existand si alte scheme de tratament in functie de severitatea afectiunii si in conformitate cu sfatul medicului dumneavostra curant.

Schema de administrare a oualelor de prepelita v-o pot trimite, la cerere, pe e-mail.

Important ! Ouale trebuiesc consumate proaspete si sa fie pastrate la rece, la 4 - 8 grade C. Consumul se face dimineata, pe stomacul gol. Este bine ca ouale sa fie spalate inainte de spargere. Ca sa le consume adultii trebuie sa procedeze astfel: se inteapa cei doi poli ai unui ou si se bea continutul printr-un pol. Alta metoda ar fi spargerea intr-un pahar si frecarea albusului si galbenusului cu zahar sau miere. Masa se serveste dupa 3 - 4 ore. In cazul tinerilor se poate separa galbenusul si se serveste ca atare sau cu miere. Masa se serveste dupa o ora. Pentru copii se poate separa galbenusul si se consuma ca atare, indulcit cu miere sau in lapte. Prima masa se serveste dupa 30 minute.
ATENTIE ! Consumul alcoolului diminueaza din efectul tratamentului.



Albumul selectat nu contine nici o poza.







Comentarii album • 20
anonim
valibar62 25 January 2013  
am crescut si eu prepelite ,am scos chear si pui dar productia de oua a fost un dezastru.Nimeni nu a vrut sa-mi vanda secretul hranirii, retete de furajare,premixuri-minerale, poate ma puteti ajuta, eu le-am hranit si cu concentrat pentru gainii ouatoare si tot nimic...
Raportează
pasarideexpozitie 25 January 2013  
ma sunati si discutam.
Raportează
anonim
valibar62 25 January 2013  
felicitari!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Raportează
gaini 13 April 2012  
Felicitari pentru informare. multumesc.
Raportează
pascalauioan 8 February 2012  
am crescut prepelite 12 ani voi incepe din nou
am consumat aproape incontinu mult timp si mam simtit foarte bine pt circulatia singelui sunt extraordinare de acolo deriva totul:::
am consumat cite 5 oua crude pe stomacul gol :::adica dimineata facind pauza de doua ore
asta ar fi tot secretul
nu inteleg de ce aceste binefaceri sunt umbrite de anumite comentarii rautaciose
cu respect pt toti
Raportează
lalea 10 October 2012  
In data de 4 oct.,am incepur si eu cura,de 50 zile,240 oua!
Am vrut sa simt efectele,nu numai sa le aud!
Am gasit oua ieftine si proaspete!
8 lei,24 oua!
Raportează
pasarideexpozitie 10 October 2012  
Decizia dvs. este una foarte buna, care va avea si urmari bune, doar ca faptul ca ati gasit oua ieftine, nu inseamna ca pot fi si bune. Daca pasarile sunt hranite cu produse de sinteza, atunci calitatea oualelor este mult diminuata, iar efectul poate fi altul decat cel scontat.
Raportează
lalea 10 October 2012  
M-am gandit si eu,la fel!Fam.,care si-a deschis vara aceasta mica ferma,sta aproape de mine!
Mi-a garantat,ca pasarile sunt hranite natural!
Fac aceasta cura,pt. colesterol!
Ce efect negativ ar putea avea,daca-s hranite neadecvat?
Raportează
pasarideexpozitie 10 October 2012  
V-o spun din experienta, ca este extrem de greu sa poti hrani prepelitele naturale, fara a avea cunostinte legate de nutritie. Efectele sunt cele des mediatizate si anume asimilarea de vestite E-uri in organism, produse de sinteza ce se gasesc de regula in compozitia premixurilor care intra in compozitia furajului. Daca produsele sunt de calitate, fac minuni in tratarea colesterolului.
Raportează
lalea 10 October 2012  
Va multumesc din suflet pt.raspuns si timpul acordat!
Multa sanatate!
Noapte buna!
Raportează
burlacurobert 23 January 2012  
imi puteti trimite schema de administrare va rog,e-mail:robert84_burlacu@yahoo.com
Raportează
pasarideexpozitie 23 January 2012  
aici gasiti informatiile solicitate: www.quail.go.ro/rom/index.html
Raportează
madalinayly 17 January 2012  
f. interesante lucruri de stiut!
Raportează
Gherdan78 29 March 2011  
la aceste cure, ouale se pot consuma odata sau se imparte la fiecare masa?
Raportează
pasarideexpozitie 30 March 2011  
:) vad ca si cresti prepelite, asa ca intrebarea chiar nu si-ar avea rostul. cine crezi ca poate lua la o singura administrare 240 oua? exista un program dupa care se iau. gasesti acest program pe un alt site al meu: www.quail.go.ro/rom/index.html
Raportează
Gherdan78 30 March 2011  
daca portia de pe o zi (2-5 oua) se poate lua odata sau inainte de mese?
mersi de link.
frumoasa ferma
nu ai desfacere si in oradea pt produsele ce le comercializezi, as fi interesat de cateva produse(adapatori 2buc, hrana pt prepelite..)
Raportează
pasarideexpozitie 30 March 2011  
Multumesc pentru aprecieri. Pot expedia oridunde in tara, dar mai putin furaje. Pot sa-ti trimit premixul vitamino-mineral si reteta de furajare pt a-ti produce singur furajul. Cat despre oua, scrie chiar mai sus : "Important ! Ouale trebuiesc consumate proaspete si sa fie pastrate la rece, la 4 - 8 grade C. Consumul se face dimineata, pe stomacul gol."
Raportează
bundu 13 March 2011  
INVIDIA??????????este o notiune care nu vi se potriveste atata timp cat daruiti,sunteti un altruist.Poate stie omul ce stie.Cu stima,bundu
Raportează
pasarideexpozitie 13 March 2011  
Era vorba de invidia lui, nu a mea....:) Nu sunt invidios pe nimeni, chiar ma bucur cand vad ca altii au gospodarii frumoase pline de exemplare de top. Cat despre ceea ce stie "omul" ala, ma indoiesc ca stie altceva in afara de a critica. Mai intai sa se uite in ograda lui si apoi sa poarte grija altora. Tot respectul !
Raportează
Trimite mesaj Înapoi Nu poți trimite un mesaj fără conținut! Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje. Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.ro Mesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.ro Mesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp. A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou. Mesajul a fost trimis.